Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hidrarem S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Foraje puturi de apa
200 lei
Brand
Foraje profesionale
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
SC Hidrarem SRL executa lucrari complexe de foraje pentru puturi de apa de mica, medie si mare adancime ,pompe de caldura, denisipari, intretineri puturi, alimentare cu apa, sisteme complete de instalatii cu un raport pret-calitate avantajos.

Folosind tehnologie de ultima generatie, va putem oferi debitul de apa asteptat din puturile forate pentru orice tip de utilizatori casnici si industriali, pe diferite diametre, si clase de rezistenta in functie de adancimea necesara a forajului.

Calitatea lucrarilor si satisfactia clientilor este cel mai important criteriu dupa care ne ghidam, societatea noastra garantand lucrarile executate si respectand toate standardele europene de calitate, siguranta si mediu.

Societatea noastra are in dotare doua instalatii de foraj de dimensiuni si capacitati diferite, lucru ce ne permite sa lucram si in spatii foarte inguste, pentru utilizatorii casnici la preturi foarte avantajoase, dar si pentru cei industriali, la diametre mari, atat de forare cat si de tubare, cu adancimi cuprinse intre 40si 200m

Pentru detalii sau lamuriri, nu ezitati sa ne contactati la numerele afisate.


CONTACT: Administrator Oprea Dorel 0761855611/ 0755062811
Din Gura in Gura